Wanneer

Onze jaarmarkt wordt dit jaar gehouden op de een-na-laatste zaterdag van augustus. De markt wordt geopend om 12.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Deelnemers kunnen vanaf 09.00 uur hun stand inrichten. Wanneer nodig kunnen hierop natuurlijk in overleg uitzonderingen worden gemaakt. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Waar

In het centrum van Ingen, in Gelderland. Het marktgebied bevind zich in de Dorpsstraat en het Dr. A.R. Holplein.

Wie

In principe staat de inschrijving voor deelname aan onze markt open voor iedereen die geregistreerd staat bij de KvK. De organisatiecommissie behoudt zich het recht om zonder opgaaf van redenen een inschrijving te weigeren.

Plaatsen worden toegewezen door de organisatiecommissie waarbij rekening wordt gehouden met de verhandelen artikelen. Hiermee willen we de markt voor onze bezoekers, maar ook voor de deelnemers, zo interessant mogelijk houden.

Het is dan ook belangrijk om het inschrijfformulier volledig en zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Voor verdere informatie over de kosten, inschrijfformulier en overige zie Standhouder brief.

Afval

Wij zorgen voor afvalbakken rondom de markt, gelieve de plastic bekertjes en overig afval hierin te gooien. De standhouders zijn zelf verantwoordelijk voor de afvoer van hun afval en hun kraam/plaats opgeruimd achter te laten.

Melden

Standhouders dienen zich vóór 12.00 uur te melden bij de organisatie. Na dit tijdstip beslist de organisatie van de Jaarmarkt Ingen of er nog plaats is.